Rapunzel de musical

Disclamer

Hans Liberg Trio met ‘Jazz & Comedy’ in Posthuis
Heerenveen: In zijn nieuwe show liet ras-entertainer en muziekkomiek Hans Liberg zich vrijdagavond van zijn jazzy kant zien.
In een goed gevulde zaal van het Posthuis Theater toonde hij opnieuw aan dat humor swingt! Met Ralph Adriaansen op slagwerk en Remy Dielemans op bas zorgde het Hans Liberg Trio met ‘Jazz & Comedy’ voor een avond entertainment van internationale allure, vol bruisende energie en grote muzikaliteit.
De voorstelling van het Hans Liberg Trio zal maar één seizoen langs de Nederlandse theaters toeren. En ja, diverse malen wordt er zelfs een (bijna) serieus jazz stuk ten gehore gebracht.
Met: Hans Liberg (piano en meer), Ralph Adriaansen (slagwerk), Remy Dielemans (bas).
Het was alweer een bijzondere avond in ons knusse Posthuis gisteravond! Optreden van Rob de Nijs met drie super muzikanten en prachtige liedjes! Natuurlijk veel bekends, maar ook nieuwe teksten! Donders, wat kan die man mooi zingen!!!
De Duitse Dire Straits Tribute Band dIRE sTRATS speelde zaterdagavond bijna letterlijk een stampvol Posthuis plat. Het publiek kon er maar niet genoeg van krijgen en riep tot tweemaal toe om een toegift.

Paul de Munnik

DE Hûnekop

new york round midnight 11-02-2017

Danny Vera